Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament i el Consorci Metropolità de l'Habitatge t'ofereixen tota la informació sobre els ajuts per a la rehabilitació d'edificis
Imatge sobre la sessió informativa
Aquest dimecres, 8 de març, a les 18.30 hores, a la Biblioteca, et convidem a assistir a la sessió informativa que organitza l'Ajuntament amb el Consorci Metropolità de l'Habitatge sobre com participar en els ajuts per a la rehabilitació d'edificis dels fons europeus Next Generation. Es preveu que la convocatòria d'aquests ajuts estigui dotada, fins al 2026, amb 100 milions d'euros per als edificis d'habitatges dels municipis metropolitans, com és el cas de Badia del Vallès.

A la sessió es farà una introducció i s'explicarà què són i com podem aprofitar aquests ajuts que subvencionen una part important del cost de les obres en funció de la millora energètica que s'aconsegueix. Per accedir a aquests ajusts, l'edifici ha d'assolir una millora mínima del 30% en l'eficiència energètica. També s'explicarà com funciona el simulador del Consorci Metropolità de l'Habitatge i es resoldran els dubtes i consultes de les persones assistents.

Segons vagi millorant l'estalvi energètic, s'incrementa el percentatge màxim de subvenció, seguint aquest barem:

Estalvi energèticPercentatge màxim de subvenció
Del 30 al 45%40%
Del 45 al 60%65%
Més del 60%80%

A més, en el cas de famílies en situació econòmica vulnerable, poden accedir a ajuts del 100% per pagar l'import que els correspongui.

Entre les característiques d'aquests ajuts, cal destacar que la subvenció rebuda no tributa en l'IRPF, l'IVA és subvencionable i es pot desgravar en l'IRPF el 60% de la part no subvencionada.

Dimecres, no et perdis la sessió informativa sobre els fons per a la millora de l'eficiència del teu edifici. Coneix en detall tots els ajuts per decidir com millorar la teva llar aconseguint importants subvencions.

Cartell de la sessió informativa

Publicat el 06.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^