Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge, jornada de presentació de les noves piscines i pistes de tenis i pàdel
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
Aquest diumenge, 26 de març, vine a conèixer les noves piscines i pistes de tenis i pàdel del Poliesportiu de l'Av. del Tibidabo. Estaran obertes a tota la ciutadania per ser visitades des de les 11 fins a les 13 hores. La temporada de bany de les piscines s'iniciarà després de la Festa Major de Badia. Les pistes de tenis i pàdel ja es podran reservar a partir de dilluns vinent, 27 de març.

La jornada de presentació és per a tota la ciutadania. Sigues o no soci o sòcia del servei d'Esports, diumenge vine a conèixer les 3 noves piscines i les 4 pistes de pàdel i 3 de tenis amb les que compta Badia. Uns equipaments esportius de referència, a la teva disposició!

Tres piscines: competició, lúdica i infantil

El nou poliesportiu compta amb 3 piscines: una de competició, per a natació i waterpolo, de 25 x 21 metres i 2,01 metres de profunditat; una piscina lúdica, de 15 x 15 metres i amb 1 metre de profunditat, i una piscina infantil, d'aproximadament 8 x 8 metres i de 0,50 metres de profunditat, amb un accessori tipus brollador.

4 pistes de pàdel i 3 de tenis

El poliesportiu disposa de 4 pistes de pàdel i 3 de tenis, d'una zona de pícnic i integra les instal·lacions del camp de futbol i del bar a la resta del complex.

Les obres de millora de les instal·lacions esportives exteriors d'av. del Tibidabo comprenen una superfície útil de 13.842,92 metres quadrats, una capacitat de 1.527 persones L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha finançat 2 milions d'euros i la resta del cost de les obres, uns 400.000 euros, ha estat pagada per l'Ajuntament.

Piscines, a partir de la Festa Major; pistes de tenis i pàdel, a partir de dilluns

Et podràs banyar en les piscines a partir de la Festa Major de Badia, quan s'obrirà la temporada d'estiu. Les pistes de tenis i pàdel es poden reservar a partir de dilluns vinent, 27 de març. Durant la jornada de presentació, se celebrarà un torneig de tenis i pàdel per part de les persones sòcies del club de tenis Blau Badia.

El servei de bar està previst que torni a obrir a finals d'aquest mes i estarà plenament operatiu per a la temporada d'estiu.

Per a més informació sobre la utilització d'aquests nous equipaments, posa't en contacte amb el servei d'Esports de l'Ajuntament:

Servei d'Esports de l'Ajuntament
Telèfon: 93 718 36 54
Correu electrònic: esports@badiadelvalles.net

Diumenge, vine a conèixer les noves piscines i les pistes de tenis i pàdel de Badia!

Publicat el 21.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^