Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reserva la teva pista de tenis o pàdel
Les noves pistes de tenis i pàdel ja es poden reservar

Ja estan operatives les reserves de les 4 pistes de pàdel i 3 de tenis del complex esportiu d'Av. Tibidabo. Les pistes de tenis i de pàdel les pots reservar directament al web del servei d'esports https://iembadia.deporsite.net/, o al nou telèfon de recepció del Poliesportiu: 93 718 33 90 (Horari d'atenció, de dilluns a divendres, des de les 8 fins a les 22 hores; dissabtes, de les 9 a les 19 hores, i diumenges de 9.30 a 14 hores).

La instal·lació està oberta de 8 a 22 hores, de dilluns a dissabte, i de 8 a 15 hores els diumenges. El preu per persona i hora és de 2,5 euros. Si l'horari reservat necessita il·luminació, cal sumar 0,61 euros per pista i hora pel consum elèctric.

Si no ets soci o sòcia del servei d'Esports, hauràs de pagar l'entrada diària a les instal·lacions esportives (4 euros per persona adulta en dies laborables i 5 euros per persona adulta, en cap de setmana i festius. També pots adquirir un abonament per accedir 5 dies, per 15 euros. Les persones menors de 14 anys tenen un preu d'accés de 2,5 euros en dies laborables; 3 euros, caps de setmana i festius; l'abonament per accedir 5 dies per a persones menors de 14 anys és de 10 euros.). El pagament de la reserva es fa, mitjançant targeta de crèdit o dèbit, en arribar a la instal·lació.

Reserva pista, vine i gaudeix de les noves instal·lacions del Poliesportiu. Fes esport, fes salut a Badia!

Les noves pistes de tenis i pàdel ja es poden reservar

Publicat el 27.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^