Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els dimarts, a la tarda, cicle d'activitats per a infants i famílies a la Jugatecambiental del Parc de Joan Oliver
Activitat per a infants al Parc de Joan Oliver
L'Ajuntament organitza un cicle d'activitats adreçades a públic infantil i famílies a l'espai de la Jugatecambiental del Parc Joan Oliver, els dimarts, de 17 a 19 hores, fins al 16 de maig. Aquesta tarda, vine amb la família a gaudir d'activitats per a tothom!

També recordem que hi ha disponible el servei de Natur@ula que ofereix l'AMB al Parc Joan Oliver. És un equipament d'educació ambiental al parc de Joan Oliver, que forma part de la xarxa de Natur@ules dels parcs i platges metropolitans i que es configura com un espai d'aprenentatge a l'aire lliure, en contacte amb la natura més propera.

Està format per un mòdul d'emmagatzematge (amb material d’ús compartit), un lavabo adaptat i un conjunt de taules i bancs a l'exterior i acull les activitats de la Jugatecambiental adreçades a famílies, amb una programació estable els dissabtes o diumenges de primavera i tardor.

Les entitats o escoles que vulguin fer servir la Natur@aula, ho poden demanar adreçant-se al Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament, al correu electrònic badia.urbma@badiadelvalles.net o al telèfon 93 718 22 16 ext. 4338.

Publicat el 11.04.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^