Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Divendres, afectacions a l'aparcament i al trànsit de vehicles en l'entorn del Mercat per les obres de millora de la seva coberta
Entorn del Mercat Municipal
Demà divendres, 14 d'abril, es produiran afectacions a l'aparcament i al trànsit de vehicles en l'entorn del mercat per la càrrega i descàrrega dels materials per a la nova coberta del Mercat Municipal de Badia. Per descarregar les peces, hauran d'accedir un tràiler i una grua, fet que fa necessari reservar diverses zones d'aparcament i perquè els vehicles, de grans dimensions, disposin de prou espai per maniobrar.

Concretament, les zones afectades són:

  • Av. Via de la Plata, en sentit sud, a ambdós costats de la via
  • Zona d'aparcament del mercat municipal

Totes les zones afectades estaran degudament senyalitzades.

Es tallarà l'accés a l'aparcament de mercat per av. Via de la Plata a partir de les 10 hores i fins a l'hora de finalització de l'actuació, que es preveu cap a les 18 hores.

Les obres milloraran la coberta amb l'addició d'una sobrecoberta que evitarà filtracions d'aigua i incrementarà l'eficiència tèrmica de l'equipament. Els treballs es faran prioritzant les actuacions durant l'horari en què estigui tancat el mercat per minimitzar l'afectació al seu funcionament.

Publicat el 13.04.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^