Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taller d'arts plàstiques per als infants de 1r a 3r de Primària
Taller d´arts plàstiques per als infants de 1r a 3r de Primària
Els infants escolaritzats als centres educatius de Badia que estiguin cursant 1r, 2n o 3r de Primària, poden participar en els tallers gratuïts d'arts plàstiques que es faran a l'Escola La Sardana des del 2 de maig fins el 19 de juny.

En aquests tallers, els infants podran posar en pràctica diferents arts plàstiques, a partir de les quals podran desenvolupar la seva creativitat.

Els infants poden escollir entre dos dies per portar a terme el taller: els dilluns o els dimarts de 17 a 18.30 h.

El període de sol·licituds d'inscripció serà del dijous 20 d'abril a partir de les 14 h fins al 27 d'abril a les 14 h, mitjançant la Seu Electrònica, al tràmit anomenat “Taller d'Arts plàstiques”.

La convocatòria per a l'assignació de places pel taller d'Arts plàstiques estàrà a disposició de les persones interessades al taulell d'anuncis de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

El taller és gratuït perquè està subvencionat pel Departament d'Ensenyament, s'emmarca en el conveni de col·laboració entre el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Badia del Vallès, per a desenvolupar el Pla de Millora d'Oportunitats Educatives, PROA+ per al curs 2022-2023.

Per a qualsevol consulta, les famílies es poden adreçar al servei d'Educació al 670 75 65 59 o 93 718 16 62, extensió 3.

Cartell de l'activitat

Publicat el 17.04.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major de Badia 2023 Festa Major de Badia 2023
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
^