Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aprèn a dibuixar còmic, kawai i manga amb el taller per a infants de 4t a 6è de Primària
Aprèn a dibuixar còmic, kawai i manga amb el taller per a infants de 4t a 6è de Primària
Els infants escolaritzats als centres educatius de Badia que estiguin cursant 4t, 5è i 6è de Primària, poden participar en el taller de còmic, kawai i manga, des del 27 d'abril fins al 15 de juny, de 17 a 18 h, a l'edifici el Molí (Av. Costa Blava s/n).

El període de sol·licituds d'inscripció serà del dimecres 19 d'abril a partir de les 14 h fins al 25 d'abril a les 14 h, mitjançant la Seu Electrònica, al tràmit anomenat “ Taller de Còmic, Kawai i Manga”.

El taller és gratuït perquè està subvencionat pel Departament d'Ensenyament, s'emmarca en el conveni de col·laboració entre el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Badia del Vallès, per a desenvolupar el Pla de Millora d'Oportunitats Educatives, PROA+ per al curs 2022-2023.

La convocatòria per a l'assignació de places pel taller del còmic, kawai i manga estarà a disposició de les persones interessades al taulell d'anuncis de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Per a qualsevol consulta, les famílies es poden adreçar al servei d'Educació al 670 75 65 59 o 93 718 16 62, extensió 3.

Cartell del taller

Publicat el 17.04.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major de Badia 2023 Festa Major de Badia 2023
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
^