Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taller de circ, per als infants de 4t a 6è de Primària
Taller de circ, per als infants de 4t a 6è de Primària
Els infants escolaritzats als centres educatius de Badia que estiguin cursant 4t, 5è i 6è de Primària, poden participar en el taller de circ que es farà del 26 d'abril fins al 16 de juny. El taller és totalment gratuït.

Els infants podran escollir entre el dimecres o el divendres, de 17 a 18.30 h.

El període de sol·licituds d'inscripció serà del dimecres 19 d'abril a partir de les 14 h fins al 25 d'abril a les 14 h, mitjançant la Seu Electrònica, al tràmit anomenat “Taller de Circ”.

El taller és totalment gratuït, ja que està subvencionat pel Departament d'Ensenyament. S'emmarca en el conveni de col·laboració entre el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Badia del Vallès, per a desenvolupar el Pla de Millora d'Oportunitats Educatives, PROA+ per al curs 2022-2023.

La convocatòria per a l'assignació de places pel taller de circ estarà a disposició de les persones interessades al taulell d'anuncis de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Per a qualsevol consulta, les famílies es poden adreçar al servei d'Educació als telèfons 670 75 65 59 o 93 718 16 62, extensió 3.

Cartell del taller de circ

Publicat el 17.04.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^