Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia, Barberà, Castellar i Cerdanyola demanen que finalitzi la vaga d'autobusos i que es millori el servei
Badia, Barberà, Castellar i Cerdanyola demanen que finalitzi a la vaga d'autobusos i que es millori el servei
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i els alcaldes de Barberà, Xavier Garcés; Castellar, Ignasi Giménez, i Cerdanyola, Carlos Cordón, van instar ahir l'empresa Moventia i el comitè de vaga "a no aixecar-se de la taula fins a arribar a un acord que permeti restablir el servei amb normalitat". També van demanar la millora d'un servei públic "essencial" com és el transport públic.

Després d'una reunió per valorar l'afectació de la vaga, els representants dels quatre municipis van comparèixer davant dels mitjans de comunicació per apel·lar a la responsabilitat de totes les parts perquè la vaga no s'allargui indefinidament. Els quatre municipis es van oferir per prestar el seu suport perquè finalment es pugui solucionar aquest conflicte laboral.

Contactes de l'Ajuntament amb l'empresa i amb representants dels treballadors

L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va explicar, a la roda de premsa, que el servei d'autobusos interurbans "és essencial per anar a la feina, estudiar i fins, i tot, per anar a l'hospital". Eva Menor va destacar que "una vaga d'aquest tipus se suma a un dèficit de freqüències en un transport públic que té molt recorregut de millora". L'alcaldessa va explicar que "hem fet contactes amb l'empresa i amb els representants dels treballadors i les treballadores per demanar que s'arribi a un acord al més aviat possible". A la roda de premsa, també va interpel·lar "a l'administració que té la competència del transport interurbà perquè posi tots els recursos necessaris per resoldre altres problemàtiques que s'afegeixen a aquesta realitat i que fan que els efectes siguin encara pitjors".

×  
Reunio? de les alcaldies de Badia, Barberà, Castellar i Cerdanyola pel servei dels autobusos Reunio? de les alcaldies de Badia, Barberà, Castellar i Cerdanyola pel servei dels autobusos

Publicat el 05.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^