Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Lliurament de roba solidària de la campanya organitzada pel projecte Singulars
Lliurament de roba solidària de la campanya organitzada pel projecte Singulars

Un grup de joves, en representació del projecte Singulars, va fer l'entrega simbòlica, el
28 d'abril,  de la roba recollida en la campanya solidària que van organitzar.

El coordinador d'Economia Circular de la Fundació Formació i Treball, Miquel Vidal, va agrair als joves la seva participació en el disseny del pòster per la campanya. Així mateix, va fer un petit taller per explicar als participants quin destí tindria la roba recollida, i com donaven una segona vida a aquesta roba i al mateix temps creaven llocs de treball.

Dintre del marc de les activitats socials del projecte Engega't Jove (Singulars) van organitzar una campanya de recollida de roba de segona mà en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball.

El grup de joves que s'estan formant com a auxiliars d'electricitat van dissenyar un pòster per fer difusió de la campanya entre la ciutadania de les tres poblacions participants en el projecte: Badia, Barberà del Vallès i Ripollet.

El projecte Singulars està destinat a persones joves, de 16 a 29 anys, preferiblement aturades i té com a objectiu la inserció laboral o el retorn acadèmic del jovent participant.

Publicat el 08.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major de Badia 2023 Festa Major de Badia 2023
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
^