Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Desconvocada la vaga de Sarbus-La Vallesana
L´Ajuntament convoca a la direcció de Sarbus a una reunió per tractar la vaga indefinida i el servei d´autobusos a Badia
El comitè d'empresa i les direccions de Sarbus i La Vallesana han segellat l'acord que desconvoca la vaga que afectava el servei d'autobusos a Badia des de l'11 d'abril, segons confirma avui la companyia. Així doncs, demà, dimarts 9 de maig, el servei d'autobusos funcionarà amb total normalitat.

Segons afirma la companyia en aquest comunicat, l'acord entre ambdues parts ha estat possible gràcies a la voluntat per “rependre un bon clima social dins de les dues empreses, trobar punts de millorar comuns i, per descomptat, evitar els perjudicis que aquestes mobilitzacions suposes per a las persones usuàries que cada dia trien Sarbus i La Vallesana per als seus desplaçaments urbans”.

La desconvocatòria de la vaga es produeix tres dies després que les alcaldies de Badia, Barberà, Castellar i Cerdanyola van comparèixer davant dels mitjans per demanar la finalització de la vaga d'autobusos i la millora d'aquest servei.

En aquella intervenció, l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i els alcaldes de Barberà, Xavier Garcés; Castellar, Ignasi Giménez, i Cerdanyola, Carlos Cordón, van instar l'empresa Moventia i el comitè de vaga "a no aixecar-se de la taula fins a arribar a un acord que permeti restablir el servei amb normalitat". També van demanar la millora d'un servei públic "essencial" com és el transport públic.

Publicat el 08.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^