Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposició La Mar de Plàstics, a la Biblioteca, fins divendres
Exposició a la Biblioteca de Badia

La Biblioteca de Badia presenta, fins a aquest divendres, l'exposició La Mar de Plàstics, de la Diputació de Barcelona. L'exposició explica la problemàtica de la contaminació marina per residus plàstics, amb la intenció que, un cop reflexionem sobre els residus que generem amb els nostres hàbits de consum, comencem a ser part de la solució.

L'exposició descriu el problema de la contaminació marina per plàstics i les claus per a formar part de la seva solució.

La contaminació per plàstics ha esdevingut, en els últims anys, un dels principals problemes que amenacen el medi marí, arribant a causar greus problemes en els ecosistemes i fins i tot en la salut de les persones.

Apropar-se a qualsevol platja i trobar residus surant a l'aigua o dipositats a la sorra, és una imatge, malauradament, molt habitual.

Es calcula que cada any arriben als oceans entre cinc i tretze milions de residus plàstics.

Per conèixer aquest greu problema i saber què pots fer al respecte, vine a la Biblioteca de Badia. Tens temps fins a aquest divendres, 12 de maig.

Cartell de l'activitat

Publicat el 09.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major de Badia 2023 Festa Major de Badia 2023
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
^