Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La perruqueria Su Pelu ja té la seva persiana pintada per l'artista Pres Fusion, dins de la campanya de suport al comerç local
Persiana de la perruqueria Su Pelu, pintada per l'artista Pres Fusion

La perruqueria Su Pelu, del carrer Porto, 11, va ser la guanyadora al sorteig per a locals de la campanya Patacada de gener amb art, per pintar la seva persiana amb un disseny específicament creat per al local i que fes referència al seu negoci. L'artista urbà Pres Fusion ha estat l'encarregat de crear la pintura, realitzada amb esprai.

Patacada de gener amb art tenia com a objectiu principal promocionar els comerços del municipi durant els mesos de gener i febrer, probablement els més difícils pels comerciants, d'una forma artística i divertida.

A banda dels premis artístics destinats als clients dels establiments de Badia, es va organitzar un sorteig entre els comerços que van col·laborar a la campanya i que tenia com a premi pintar la persiana del local amb un motiu original relacionat amb el comerç. És aquest el premi que va guanyar el comerç Su Pelu.

Patacada de gener amb art s'emmarcava dins el projecte Fem Comerç. Fem Barri!, que l'Ajuntament de Badia del Vallès ha dut a terme amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el marc del Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l'economia de proximitat i la coproducció de serveis Pla ApropAMB.

Publicat el 15.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^