Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dia Internacional contra la LGTBIfòbia
17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia
Avui, 17 de maig, es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. La LGTBIfòbia és l'odi o aversió cap a les persones que pertanyen al col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals... ). La LGTBIfòbia té diferents graus de violència. Cal observar els primers senyals d'alerta i actuar per frenar-ho o fer costat a la persona que l'estigui patint.

El 17 de maig és el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia perquè, en aquesta data, el 1990, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

L'objectiu d'aquesta jornada és sensibilitzar contra la discriminació del col·lectiu LGTBI a través de la informació, reflexió, reivindicació i denúncia contra les agressions físiques, psicològiques, intel·lectuals i morals de les persones per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Et recordem que l'Ajuntament té a la teva disposició el Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gènere, el SAI, un servei d'atenció, assessorament, acompanyament i informació destinat a tota la població, però en especial a aquelles persones LGTBIQ+ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals) que hagin patit, pateixin o estiguin en risc de patir alguna situació de discriminació per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gènere
De dilluns a divendres, de 9 a 14 hores
Edifici El Molí, 1a planta
Avinguda Costa Blava, s/n
Tel. 93 729 46 51 – 93 718 63 97
Correu-e: badia.sailgtbi@badiadelvalles.net

En aquest fullet, pots consultar més informació sobre aquest servei.

Fullet SAI

Fullet SAI

Fitxer: FOLLETO_SAI___ARTE_FINAL.PDF

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 679.72 kB

Avui, i cada dia, digues no a la LGTBIfòbia.

Publicat el 17.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^