Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Trobada de clubs de lectura de Badia amb l'escriptora Núria Pradas
El dimarts 23 de maig, a les 18 h, tindrà lloc la VI Trobada de Clubs de Lectura de Badia del Vallès, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, que rebrà a l´escriptora Núria Pradas.
El dimarts 23 de maig, a les 18 h, tindrà lloc la VI Trobada de Clubs de Lectura de Badia del Vallès, a la Biblioteca Vicente Aleixandre. Alumnes del Servei Local de Català i participants dels clubs de lectura de la població es trobaran amb Núria Pradas, autora de la novel·la La noia de la biblioteca, que han llegit aquest trimestre.

A la novel·la, l'autora descriu una Barcelona marcada per les convulsions socials, els moviments reivindicatius i la lluita contra les injustícies laborals. La protagonista aconsegueix una plaça per formar-se a l'Institut de Cultura de la Dona i acaba treballant d'auxiliar a la Biblioteca Nacional de Catalunya, que obria les portes al públic l'any 1914.

Després de la trobada amb Núria Pradas, com a activitat de cloenda dels cursos de català, es farà una visita guiada a la Biblioteca de Catalunya, escenari d'una part de la novel·la.

La trobada amb Núria Pradas forma part del programa Autors a les aules, de la Institució de les Lletres Catalanes.

Cartell de l'activitat

Publicat el 19.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^