Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si tens un comerç, servei o parada de mercat, impulsa'l amb Comerç 21!
Comerç 21, una opofgunitat per impulsar el teu negoci.
Si tens un comerç, servei o parada de mercat, el projecte Comerç 21, impulsat per la Diputació de Barcelona, t'ofereix suport, assessorament i acompanyament personalitzat, fent una diagnosi de l'empresa, i dissenyant un pla d'accions, d'execució i acompanyament.

L'Ajuntament de Badia del Vallès col·labora en la 7a edició d'aquest projecte, desenvolupat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona conjuntament amb PIMEComerç. Inscriu-te abans del 20 de juny! Aquesta tarda, a les 15 hores, sessió informativa en línia. Inscriu-t'hi aquí: https://bit.ly/SessioComerc21

Comerç 21 és un programa per donar l'impuls que necessita el teu negoci. Consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les petites empreses seleccionades, a negocis com els que hi ha a Badia del Vallès, fent una diagnosi de l'empresa, i dissenyant un pla d'accions, d' execució i acompanyament.

La data màxima per a la presentació d'inscripcions és el 20 de juny.

Aquesta iniciativa t'ajuda a:

  • Definir i implementar noves estratègies
  • Redefinir el model de negoci
  • Comercialització i màrqueting
  • Digitalització
  • Equip humà
  • Professionalització i gestió

El cost real d'aquesta formació és de 2.798,34 euros, però, com està subvencionada, només et costarà 100 euros + IVA. Les condicions per a participar-hi i el full d'inscripció es poden consultar al web: https://www.comerc21.cat/.

Pots consultar més informació sobre aquest projecte en el document adjunt:

Informació Comerç 21

Informació Comerç 21

Fitxer: Flyer_Comerc21_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.12 MB

Per participar, has d'emplenar i lliurar el full d'inscripció i enviar-lo al correu electrònic info@comerc21.cat com a màxim el 20 de juny.

Des de l'Ajuntament t'animem a participar en el projecte, que serà una bona eina pel teu negoci, ja que l'acció serà portada a terme per professionals del món del comerç al detall. Si tens cap dubte, posa't en contacte amb el servei de Comerç de l'Ajuntament.

Publicat el 22.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^