Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Xerrada sobre els refugis climàtics al Casal de la Gent Gran
Refugi climàtic a Badia del Vallès
El Casal de Gent Gran acollirà, aquest dijous, 25 de maig, a les 10 hores, una xerrada sobre els refugis climàtics, on s'explicaran les característiques i funcions d'aquests equipaments.

Un refugi climàtic és un espai interior o exterior accessible que, durant els episodis climàtics extrems, proporciona confort tèrmic, descans i seguretat a la població. No són equipaments únicament destinats a aquesta finalitat, ja que compatibilitzen els seus usos i funcions habituals juntament amb el servei de refugi climàtic durant els episodis de temperatures extremes.

Badia disposa de tres refugis climàtics que formen part de la xarxa metropolitana de refugis climàtics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona: El Parc de les Illes Balears, el Casal de la Gent Gran i la Biblioteca Vicente Aleixandre. Aquests tres equipaments estan oberts a tota la ciutadania de Badia per disposar, a prop de casa, d'un espai amb confort tèrmic en temps en què, cada cop més sovint, hi ha onades de calor degudes a l'escalfament global del planeta. Pots consultar més informació sobre els refugis climàtics de Badia en aquesta notícia

L'any 2021 es va crear un grup de treball format per 7 municipis metropolitans amb l'objectiu d'impulsar la creació de la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics. Badia del Vallès forma part d'aquest grup motor que va posar en servei els primers refugis climàtics l'estiu del mateix any.

Cartell de l'activitat

Publicat el 23.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^