Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Casals i campus d'estiu el mes de juliol, a Badia
Casals i campus d´estiu el mes de juliol, a Badia
Infants i adolescents de Badia podran gaudir de casals i campus d'estiu organitzats per entitats del municipi, com Club Natació Badia, Club Basquet Nou Badia, Associació Viu L'Esport, Associació-Ludic esportiva, Club d'Escacs i Cultura Badia, Club Tennis Blau Badia i SRM Sport-Racket Management, Parròquia de la Mare de Déu de la Mercè i AFA de l'escola bressol La Llavor.

A més dels campus destinats a infants, el Servei d'Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF) de l'Ajuntament organitza un casal familiar destinat a famílies amb fills/es d'entre 0 i 6 anys.

Si vols inscriure als teus fills o filles als casals o campus d'estiu, posa't en contacte directament amb les entitats. Al cartell trobaràs com contactar-les.

El servei d'Infància de l'Ajuntament està a la teva disposició per resoldre dubtes relacionats amb els casals i campus d'estiu. Pots trucar al 937 181 662.

Viu l'estiu a Badia!

Cartell dels casals d'estiu

Publicat el 25.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^