Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Casals i campus d'estiu el mes de juliol, a Badia
Casals i campus d´estiu el mes de juliol, a Badia
Infants i adolescents de Badia podran gaudir de casals i campus d'estiu organitzats per entitats del municipi, com Club Natació Badia, Club Basquet Nou Badia, Associació Viu L'Esport, Associació-Ludic esportiva, Club d'Escacs i Cultura Badia, Club Tennis Blau Badia i SRM Sport-Racket Management, Parròquia de la Mare de Déu de la Mercè i AFA de l'escola bressol La Llavor.

A més dels campus destinats a infants, el Servei d'Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF) de l'Ajuntament organitza un casal familiar destinat a famílies amb fills/es d'entre 0 i 6 anys.

Si vols inscriure als teus fills o filles als casals o campus d'estiu, posa't en contacte directament amb les entitats. Al cartell trobaràs com contactar-les.

El servei d'Infància de l'Ajuntament està a la teva disposició per resoldre dubtes relacionats amb els casals i campus d'estiu. Pots trucar al 937 181 662.

Viu l'estiu a Badia!

Cartell dels casals d'estiu

Publicat el 25.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major de Badia 2023 Festa Major de Badia 2023
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
^