Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia, en la cloenda del cicle de passejades per a la gent gran a Vilafranca del Penedès
Cloenda de les passejades de la gent gran
Veïns i veïnes de Badia del Vallès van participar ahir en la passejada per Vilafranca del Penedès que era l'activitat de cloenda del cicle de passejades per a la gent gran de la Diputació de Barcelona. Hi van participar també els tinents d'alcaldessa Rafael Moya, Encarna Rodrigo i Iván Sanz i el regidor d'Esports i Gent Gran, Antonio García, tots ells en funcions.

L'activitat es va iniciar a les 8 hores. Després dels exercicis d'escalfament, les persones participants van fer una caminada de 9,39 km. Un cop finalitzat el dinar, es van lliurar els diplomes i les autoritats van fer els parlaments de cloenda. 

El cicle de passejades per a la gent gran en què participa Badia l'impulsa la Diputació de Barcelona des de l'any 2001, conscients dels beneficis saludables que l'activitat física de caminar comporta per a la població en general i per aquest col·lectiu en concret.

Aquest és un projecte que, a més, ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns de la demarcació de Barcelona i viure la natura d'una manera adaptada a la gent gran.

Publicat el 31.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^