Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Fundació ”la Caixa” i l'Ajuntament reforcen la seva aliança per treballar per la superació de la pobresa infantil
La Fundació ”la Caixa” i l´Ajuntament reforcen la seva aliança per treballar per la superació de la pobresa infantil
L'Ajuntament de Badia del Vallès i la Fundació ”la Caixa” han reforçat el seu acord per la superació de la pobresa infantil al municipi a través de CaixaProinfància, programa de la Fundació ”la Caixa” que s'adreça a infants i adolescents d'entre 0 i 18 anys en risc d'exclusió social.

Aquesta col·laboració es concreta en el desenvolupament conjunt de CaixaProinfància, el programa d'atenció a la infància en situació de pobresa de la Fundació ”la Caixa”. Concretament, a Badia del Vallès el coordina l'entitat social Fundació MAIN i actua al municipi juntament amb 3 entitats: Aldeas Infantiles SOS, Càritas Diocesana de Terrassa i Fundació AGI.

La Fundació ”la Caixa”, amb l'Ajuntament de Badia del Vallès, identifica i analitza les situacions de vulnerabilitat social i de risc d'exclusió de les famílies del municipi; situacions que requereixen, més enllà de l'atenció a necessitats puntuals, un plantejament global d'actuació que incideixi de manera integral en la transformació i la millora de la realitat de la infància i de les famílies. En aquesta línia s'ofereix una proposta de serveis conjunta que aglutina recursos públics i privats, com també projectes socials innovadors del territori.

Des que el programa es va posar en marxa a Badia del Vallès l'any 2007, i amb un pressupost de més de 78.000 euros per curs escolar, ha atès a més de 300 infants i adolescents i a més de 190 famílies. CaixaProinfància es desenvolupa a les principals ciutats del territori espanyol, i atén 38.000 famílies i 61.500 infants i adolescents.

Publicat el 06.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^