Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Microconverses en català entre entitats i joves de Badia
Microconverses en català entre entitats i joves de Badia
El dimarts vinent, 13 de juny, a les 16 h, a l'Espai Jove (pl. de les Entitats, s/n), pots conèixer gent i saber què fan les entitats de Badia, en converses ràpides de 5 minuts.

És una activitat per a joves (fins a 30 anys) en què les persones participants parlaran català amb persones que formen part de diferents entitats de la població, en converses de 5 minuts. Cada 5 minuts es farà un canvi de parella i es continuarà fins que tots els participants hagin parlat amb totes les entitats representades. S'hi pot participar individualment o per parelles. La durada de l'activitat és d'1 h.

L'objectiu de l'activitat és doble: per una banda, facilitar un espai on el jovent pugui practicar català per adquirir més fluïdesa i per una altra, donar a conèixer què fan les entitats de Badia i fomentar la implicació i la participació del jovent en el teixit associatiu de la ciutat.

En aquesta activitat, també podran conèixer el programa Voluntariat per la llengua, per practicar la conversa en català. Des del mes de maig, el nou Espai Jove és punt de formació de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua.

Si vols participar-hi (tant si ets jove com si representes a una entitat), posa't en contacte amb el Servei Local de Català: 637 388 189 / 937 293 434/ badia@cpnl.cat.

Totes les persones participants rebran un obsequi.

Cartell de l'activitat

Publicat el 08.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^