Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Juguem al parc, el cicle de jocs en família, tots els dimarts, dimecres i dijous, fins al 20 de juliol
Activitat infantil al Parc de Joan Oliver

Les activitats de jocs en família Juguem al parc, s'amplien, des de demà i fins al 20 de juliol, a tres dies a la setmana: tots els dimarts, dimecres i dijous, de 17.30 a 19.30 hores, al Parc de Joan Oliver. No cal fer inscripció i són totalment gratuïtes, donat que estan subvenciones pel Departament d'Educació mitjançant el PROA+.

A continuació, especifiquem en què consisteix cadascuna de les diferents activitats:

Dimarts 27 de juny: Makey makey operació

Crearem el nostre propi joc fent servir Scratch, Makey Makey i el nostre propi disseny de tauler de joc, a la vegada que aprenem com fer un circuit elèctric perquè l'electricitat pugui viatjar-hi.

Dimecres 28 de juny: Circ

Es muntaran diferents activitats perquè els infants puguin passar de manera rotatòria per totes:

  • Taller d'acrobàcies. Farem una introducció a les acrobàcies, aprendrem què necessitem fer per caure sense fer-nos mal i amb ajuda de minitrampolins i matalassos ens convertirem en tot uns acròbates!
  • Malabars. Crearem les nostres pròpies pilotes per fer malabars i descobrirem com fer-ho per aconseguir que no ens caiguin! Practicarem amb diverses tècniques i llençant altres objectes a l'aire, com bitlles.
  • Bàscula. Amb una taula basculant aprendrem tècniques d'equilibri, com fer-ho per no caure, per repartir el pes de forma desigual, etc. Després, tot això ho aplicarem a fer estructures robustes amb els nostres cossos.
  • Teles i trapezi. Treballarem la força i l'equilibri per aconseguir no caure del trapezi o de les teles. Descobrirem petits trucs per lligar-nos-hi per assegurar quedar-nos-hi a dalt, i com fer aterratges segurs però espectaculars.

Dijous 29 de juny: Catapultes

Farem catapultes gegants amb material reciclat, mànegues i tubs de PVC per a fer una guerra de globus d'aigua. A més a més, també en farem de més petites amb pals de polo i culleres de fusta que ens podrem endur a casa.

Dimarts 4 de juliol, Circ

Dimecres 5 de juliol: Futbolí humà

Ens posarem a la pell de les figures d'un futbolí essent nosaltres mateixes les que controlarem la pilota. Farem un torneig per equips on no valorarem només els gols marcats, sinó també l'esperit d'equip, les coreografies de les celebracions, etc.

Dijous 6 de juliol: Catapultes

Dissenyarem una màquina o artefacte que ens permeti propulsar pilotes per enderrocar la ciutat en runes que hem trobat. Farem servir el material de Lego Mindstorms i Lego WeDo.

Dimarts 11 de juliol, Circ

Dimecres 12 de juliol, Cistell de vimet

La cistella de vímet és un objecte molt antic que era molt necessari per a la vida a la muntanya, per anar a recol·lectar i transportar coses, era tot un ofici! Provarem de fer el nostre.

Dijous 13 de juliol: Instruments musicals

Farem servir els robots de Lego Mindstorms per fer un grup de música, de manera que cada robot sigui un instrument i faci diferents sons a partir dels sensors que haurem programat.

Dimarts 18 de juliol, Smashball i Pitxi

  • Smashball: Farem equips per jugar a Smashball, un joc en el qual hem d'evitar que una pilota caigui a terra llençant-la cap a una xarxa que la rebotarà cap a l'altre equip. Necessitarem punteria, control i agilitat per guanyar!
  • Pitxi: El beisbol deixarà de ser un esport que només veiem a les pel·lícules, el pitxi és una molt bona adaptació. Practicarem esports no tan coneguts i aprendrem a col·laborar.

Dimecres 19 de juliol, Badia challenge

Participarem en un concurs tipus Trivial per equips on haurem d'entregar respostes a diferents preguntes de diverses categories relacionades amb la cultura general, música, cinema o el nostre dia a dia a la ciutat de Badia.

Dijous 20 de juliol, Circ

Per a qualsevol dubte, o més informació, et pots posar en contacte amb el servei d'Infància de l'Ajuntament, al telèfon 93 718 16 62.

Cartell de les activitats

Publicat el 26.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^