Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Actuacions per millorar el confort a les piscines d'estiu
Piscines d'estiu de Badia del Vallès, al poliesportiu d'Av. del Tibidabo
L'Ajuntament de Badia del Vallès està duent a terme una sèrie d'accions de millora a les piscines d'estiu de l'Av. del Tibidabo per assegurar-ne el confort. Entre les principals accions, les instal·lacions disposaran d'un equip de mediació i civisme i es reforçarà la seguretat i la neteja. També s'instal·laran diverses zones d'ombra a les instal·lacions.

A continuació, detallem aquestes accions:

Servei de mediació i reforç de la seguretat
piscines disposaran d'un servei de mediació i civisme consistent en tres persones que intervindran per assegurar la bona convivència entre les persones que estiguin a les instal·lacions. També es reforça la seguretat, amb la presència de dispositius de la Policia Local.

Reforç de la neteja
El dispositiu de neteja s'amplia per buidar més freqüentment les papereres i netejar les instal·lacions. Recordem que conservar les instal·lacions en les millors condicions és responsabilitat de tothom; per això, apel·lem a la col·laboració ciutadana.

Regulació de l'espai de pícnic
L'espai de pícnic és d’ús públic i cal deixar que tothom que el necessiti el pugui fer servir. Per això, no està permesa la reserva d'espais a la zona de pícnic i es prega que es faci servir únicament quan es vulgui menjar o beure, amb un temps màxim d'estada d'1 hora per persona o grups de persones. També preguem que tothom reculli la seva brossa i la dipositi a les papereres perquè altres persones puguin gaudir de l'espai en les millors condicions.

Zones d'ombra
Està previst habilitar en breu diverses zones d'ombra a les instal·lacions. De seguida que es disposi del material, s'efectuarà la instal·lació.

Fumigacions de control
Es va detectar la presència de paparres a les instal·lacions i el mateix divendres es va efectuar una actuació preventiva. A més, l'Ajuntament va encarregar una actuació de control d'urgència i, durant tota la nit de dimarts a dimecres es va fer una actuació més intensiva a tota la instal·lació.

Totes les persones poden consultar la normativa de les instal·lacions a Recepció. Des de l'Ajuntament fem una crida al civisme per tal que l'estada a les piscines sigui agradable per a totes les persones i per garantir la conservació de les instal·lacions, que és responsabilitat de totes les persones que les fem servir.

Publicat el 29.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^