Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge, a partir de les 11 hores, Mulla't per l'esclerosi múltiple, a les piscines d'estiu
Diumenge, a partir de les 11 hores, Mulla't per l'esclerosi múltiple, a les piscines d'estiu
Badia participa en l'activitat solidària Mulla't per l'esclerosi múltiple. Diumenge, 9 de juliol, ha programat activitats a les piscines d'estiu del Poliesportiu d'Av. del Tibidabo per conscienciar sobre aquesta malaltia.

Des de les 11 del matí i fins a les 14 h, hi haurà una paradeta amb productes, per poder col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple.

El salt per l'esclerosi múltiple es farà a les 12 hores.

A continuació, hi haurà una sessió d'Aquagym familiar, de 12 a 13 hores.
L'esclerosi múltiple és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal. Hi ha entre dues i tres vegades més dones amb esclerosi múltiple que homes. Aquesta malaltia és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit.

Ara com ara no existeix un tractament que curi l'esclerosi múltiple, però els darrers anys han aparegut nous fàrmacs que han produït un canvi substancial. Un cop trobat el tractament apropiat, i seguint certs hàbits de vida saludable, en molts casos les persones amb esclerosi múltiple aconsegueixen controlar la malaltia. La investigació és fonamental per millorar els tractaments.

Aquest diumenge, mulla't per l'esclerosi múltiple, a les piscines d'estiu de Badia!

Cartell de l'activitat

Publicat el 07.07.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^