Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Intercanvi, el servei de Badia per a l'intercanvi de roba i accessoris d'infants i adults
L'Intercanvi, el servei de Badia per a l'intercanvi de roba i accessoris d´infants i adults
L'Intercanvi és el servei de Badia per a l'intercanvi de roba i accessoris per a infants i adults, situat en dues ubicacions: El local de roba i accessoris per a nens i nenes, a Av. Via de la Plata, 11, obert els dilluns, de 17.30 a 19 hores, i l'espai de roba i accessoris per adults, a Av. Via de la Plata, número 5, obert cada dimecres, de 17.30 a 19 hores.

L'Intercanvi va començar a funcionar el maig del 2012, després d'un procés d'un any de creació i recerca de recursos. Inicialment, el projecte es va elaborar i posar en marxa des del Pla de Desenvolupament Comunitari, el Servei de Benestar Social i l'Associació de Voluntaris Socials de Badia del Vallès. S'hi han anat sumant altres col·laboradors i una xarxa estable de persones que fan donacions regulars de roba.

Les famílies poden portar roba o material que ja no fan servir i emportar-se productes que els siguin necessaris. També tenen la possibilitat, si no poden portar res, d'ajudar en la gestió del servei i, pel que fa al material (tipus cotxet, bressol, seient de cotxe... ), es demana que el tornin quan ja no faci falta i si segueix en bon estat.

Cartell del servei

Publicat el 04.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^