Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obert al públic el parc infantil de Segòvia, 1
El nou parc infantil de Segòvia, 1
Ja s'ha obert al públic el nou parc infantil situat al carrer Segòvia, 1, cantonada amb l'Av. Via de la Plata. El parc té un disseny de l'espai més accessible, més atractiu i més integrat en l'entorn urbà.

El parc infantil ofereix nou mobiliari i disposa de paviment interior de tipus cautxú, per fer-lo més segur. El perímetre exterior està delimitat per una zona de jardineres i un tancament de fusta. Amb la nova urbanització de la zona, es resolen els problemes de drenatge d'aigua i es milloren els equipaments de l'espai.

Nou sistema per a la recollida d'aigües pluvials
L'espai compta amb un nou sistema de recollida d'aigües pluvials per evitar l'acumulació d'aigua en cas de precipitacions importants. Per millorar el drenatge va ser necessari aixecar el terra i retirar tots els elements existents, inclosos els arbres que hi havia.

Replantació d'arbrat
Un cop finalitzat el nou sistema de recollida d'aigües, es va urbanitzar tot l'entorn, es van instal·lar els nous jocs i s'han replantat arbres al voltant del parc. Concretament, dos exemplars d'auró vermell i 3 de morera blanca. També s'han plantat diverses espècies d'arbustos decoratius a les jardineres que voregen el parc.

Publicat el 15.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^