Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia de Badia apaga un incendi en un pis del carrer Algarve i rescata una persona malalta en un pis de l'Av. Cantàbric
Policia Local de Badia del Vallès
La Policia Municipal de Badia va dur a terme ahir diverses actuacions entre les quals destaquen l'extinció d'un incendi que s'havia iniciat en el quadre elèctric d'un habitatge del carrer Algarve i el rescat i trasllat a l'hospital d'una persona en estat crític de salut i que era dins de casa seva, a l'Av. del Cantàbric.

A les 8.30 hores del matí els agents van atendre un avís d'incendi a un pis del carrer Algarve. Van aconseguir extingir el foc, que s'havia iniciat en el quadre elèctric a l'entrada de l'habitatge. També van atendre la propietària.

Unes dues hores després, els agents es van personar en un pis d'Av. del Cantàbric perquè havien rebut un avís de què una persona no responia les trucades i no s'havia presentat a la feina. Els agents van accedir a l'interior de l'habitatge i van trobar la persona, desorientada i en un estat de salut molt precari. Els serveis sanitaris, un cop realitzada l'exploració, van decidir traslladar la persona a l'Hospital Taulí de Sabadell.

Publicat el 28.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^