Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ja és Nadal al Mercat Municipal
El Mercat Municipal celebra Nadal amb un munt d'activitats
Nadal arriba al Mercat Municipal de Badia del Vallès, carregat de propostes i activitats de dinamització, organitzades per l'associació del mercat. A partir d'avui i fins al dia 23 de desembre, es farà un sorteig amb un únic premi de 735 euros en vals de compra repartits entre les diferents parades participants del mercat.

Aquest dissabte, 16 de desembre, un personatge de Disney visitarà el mercat de Badia i, acompanyat per la màgia de la música, recorrerà tots els passadissos i felicitarà les festes de Nadal als clients i els concessionaris que durant aquestes festes treballen de valent per oferir-nos els millors productes de proximitat.

El divendres 22 de desembre, el Pare Noel arribarà al mercat de Badia per felicitar les festes nadalenques a tots aquells que s'apropin a comprar i, els obsequiarà amb un bon somriure.

Finalment, el 5 de gener de 2024, l'associació del Mercat organitzarà un taller de pinta cares per als infants que s'apropin al Mercat Municipal, perquè rebin els Reis Mags amb un maquillatge original que atregui la seva atenció.

L'Espai Infantil ofereix jocs didàctics i recreatius per passar una bona estona durant la visita al Mercat

Publicat el 13.12.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^