Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Lliurament de premis del concurs lingüístic als comerços A Badia, no badis!
Lliurament de premis del concurs A Badia no badis!
El Servei Local de Català i l'Ajuntament van lliurar ahir els premis del concurs lingüístic als comerços A Badia, no badis!, en un acte que va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament. En aquesta edició del concurs hi ha hagut un total de 22 establiments col·laboradors i s'han recollit 47 butlletes amb les respostes encertades.

Els premiats en aquesta edició han estat:

Rosa Casadevall, que ha guanyat la panera confeccionada amb els productes cedits per les botigues col·laboradores; Juan Antonio Hernández, que ha guanyat un val per a una caricatura de l'artista badienc Carlos Gambarte i una petita panera , i María Bella Hernández, que ha guanyat l'abonament trimestral per a dues persones per a activitats dirigides al Complex Esportiu de Badia del Vallès i un centre floral.

Els comerços que han col·laborat en aquesta edició del concurs són:
Badia Veterinària, L'Armari de la Sílvia, Joieria Lucle, Ferreteria Olver, La Floristeria de Badia, +Que pa, Optilu Òptica, Can Badia Bar Restaurant, Farmàcia Plana Ramoneda, Farmàcia Sisquella Roig, Farmàcia Escura, Màrmara Estètica, Quel Natur, Farmàcia La Mediterrània, La Merceria María Luisa, Perruqueria Arrels, Vinàlium Badia, MOA Personaliza, Gestoria Marcal, Elseisyelcuatro, Ilúsions i Anglae.

A l'acte hi van assistir Mar Bayona, regidora responsable del Servei Local de Català, i Encarnación Rodrigo, regidora de Comerç Local.

El concurs A Badia, no badis! s'emmarca en les actuacions de promoció de coneixement i ús del català en el sector comercial i de coneixement de l'entorn, que organitza el Servei Local de Català a Badia del Vallès.

Publicat el 14.12.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^