Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Concert de La Happy Band al Mercat Municipal de Badia
La Happy Band, a Badia

El dissabte 23 de desembre La Happy Band omplirà de música el Mercat Municipal de Badia del Vallès. L'actuació, amb motiu de la campanya de promoció del comerç local, Un Nadal per recordar!, començarà a les 11.30 hores a l'Espai Creatiu del Mercat i, sobre les 12 hores es farà una petita aturada per fer el lliurament dels premis als guardonats del sorteig que es farà al mercat el dia 18 al matí i que rebran com a premi una caricatura emmarcada. 

La Happy Band és una banda de Badia del Vallès formada per Edurne, Samu, Karakol i Carlos, que s'han associat amb el reconegut artista Oriol Tranvia, membre del Grup de Folk, junt amb d'altres creadors com Xesco Baix, Jaume Sisa, Pau Riba, Maria del Mar Bonet i Ovidi Montllor entre altres. En aquests moments, La Happy Band està gravant un disc.

L'Oriol Tranvia va saltar a la fama l'any 1976 amb el disc Bèstia, enregistrat en directe a la sala Zeleste, on a més de la famosa cançó que li va donar el nom, va incloure composicions a partir de textos de poetes clàssics com Joan Salvat-Papasseit i Salvador Espriu i, també cançons tradicionals com La presó de Lleida a ritme de rock. Oriol Tranvia és considerat el precursor del rock català, ha gravat nou discos, ha actuat al teatre, a la televisió i al cinema amb pel·lícules com El Gran Vázquez, amb Santiago Segura, i El Perfume. A finals de l'any 2016 edita el darrer disc No siguis bèstia!, per celebrar el 40è aniversari de la cançó que el va fer famós.

L'Ajuntament de Badia del Vallès vol agrair a tots, comerciants i ciutadania en general, la seva participació a la campanya que esperem hagi servit per donar a conèixer els diferents comerços del nostre territori i també els comerciants que hi treballen amb professionalitat i dedicació. Gaudir de la música de La Happy Band al Mercat Municipal és una bona manera de donar per finalitzada aquesta campanya al mateix temps que celebrem les festes de Nadal.

Publicat el 15.12.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^