Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei d'Esports actualitza els preus per a l'any 2024
Complex Esportiu de Badia del Vallès
El Servei d'Esports de l'Ajuntament ha fet públic els preus dels seus serveis per a l'any 2024, amb petits increments nominals i l'eliminació de preus específics per a persones residents a Badia, per poder complir amb la legalitat vigent. També per llei, se substitueixen els descomptes a col·lectius per tarifes específiques. Això implica que les persones esportistes federades, aturades, pensionistes i discapacitades han d'actualitzar les seves dades i donar el consentiment a la tarifa específica corresponent al seu col·lectiu. Durant aquest any, la matrícula d'inscripció serà gratuïta els mesos de gener, abril i setembre.

A causa de l'eliminació, per obligació legal, dels preus per a residents, l'abonament trimestral per a persones adultes que viuen a Badia passa de 41,25 euros a 45 euros, amb un increment total al trimestre de 3,75 euros.

Important estalvi amb els abonaments trimestrals

Les tarifes bonifiquen de manera important els abonaments trimestrals en tots els casos, amb preus que són substancialment inferiors als corresponents a la suma dels tres abonaments mensuals.

Així, en el cas de l'abonament individual adult, el trimestral té un preu de 45 euros, mentre que el mensual se situa en els 21 euros, és a dir, 63 euros al trimestre. Així doncs, fent la inscripció trimestral, s'aconsegueix un estalvi de 18 euros al trimestre.

L'abonament individual adult per a persones aturades, jubilades, pensionistes o majors de 65 anys és la meitat del preu bàsic. Té un preu de 22,50 euros al trimestre, i el mensual, de 10,50 euros al mes (31,50 euros al trimestre). Amb la inscripció trimestral, s'aconsegueix un estalvi de 9 euros al trimestre.

En l'abonament infantil, el trimestral és de 29 euros, i el mensual, de 14 euros al mes; és a dir, 42 euros al trimestre. Fent la inscripció trimestral, s'aconsegueix un estalvi de 13 euros al trimestre.

En el cas d'abonaments familiars, també surten molt a compte els abonaments trimestrals.

L'abonament per a dues persones surt, al trimestre, per 80 euros i el mensual, per 38 euros (114 euros al trimestre). Amb la inscripció trimestral, s'aconsegueix un estalvi de 34 euros.

L'abonament per a tres persones surt, al trimestre, per 86 euros i el mensual, per 41 euros (123 euros al trimestre). Amb la inscripció trimestral, l'estalvi és de 37 euros.

Finalment, l'abonament per a quatre o més persones surt, al trimestre per 95 euros, i el mensual, per 45 euros (135 euros al trimestre). Amb la inscripció trimestral, l'estalvi és de 40 euros.

En tots els abonaments familiars, els preus a aplicar en la modalitat de persones aturades, jubilades, pensionistes o majors de 65 anys és la meitat del preu bàsic que s'aplica en la seva categoria.

Persones esportistes federades, aturades, pensionistes i discapacitades han d'actualitzar les seves dades al servei d'Esports

Totes les persones esportistes federades, aturades, pensionistes i discapacitades han d'actualitzar les seves dades, ja que, també per imperatiu legal, s'han de substituir els descomptes que s'aplicaven per la tarifa específica corresponent al seu col·lectiu. Per actualitzar les dades, ho poden fer mitjançant el correu electrònic del servei d'esports esports@badiadelvalles.net, indicant dades personals i tarifa que els correspon. També ho poden fer presencialment, en la recepció del servei.

Pots consultar tots els preus i tipus d'abonaments, així com les activitats previstes dirigides, en el quadre adjunt.

Tarifes 2024 Esports - 1

Tarifes 2024 Esports - 2

Publicat el 18.12.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^