Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Activitats durant les festivitats de Nadal a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
L'Ajuntament de Badia ha programat una sèrie d'actes per celebrar Nadal a Badia, de les quals destaquen el Parc de Nadal, els dies 2,3 i 4 al Pavelló del Complex Esportiu, i la tradicional Cavalcada de Reis, el 5 de gener. A més, les entitats de Badia també ofereixen diferents propostes per a aquests dies festius.

Parc de Nadal al Pavelló del Complex, 2, 3 i 4 de gener

Els dies 2, 3 i 4 de gener la segona edició del Parc de Nadal convertirà el Pavelló del Complex Esportiu en un gran espai de jocs per a tota la família. Oferirà ludoteca, per a infants de 0 a 5 anys, jocs gegants inclusius inflables (de 0 a 5 anys), inflable (de 6 a 12 anys), circuits a pedals (de 6 a 12 anys), activitat de vehicles (de 3 a 6 anys) i recollida de cartes amb patge reial. Els horaris del Parc de Nadal són d'11 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

Cavalcada de Reis

El 5 de gener, la tradicional Cavalcada de Reis portarà tota la màgia de Nadal als carrers de Badia. A les 18 hores sortirà del Centre Antonio Machado i recorrerà Av. de la Costa Blava, Av. de la Costa Brava, Av. de la Mediterrània, Av. de la Via de la Plata, c/ d'Algarve, c/ de Porto, Av. del Cantàbric, c/ de Saragossa, Av. de Burgos, per arribar a la Plaça Major a les 19.30 hores.

A les 19.45 hi haurà la rebuda dels Reis Mags a càrrec de l'alcaldessa, Eva Menor. Els actes del dia finalitzaran amb un piromusical de baix impacte sonor i el lliurament de cartes.

Les entitats també han programat una sèrie d'actes, que expliquem a continuació.

Acte solidari de la Penya Blaugrana

El 28 de desembre, la Penya Blaugrana s'instal·larà a la Plaça Major en benefici d'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). Hi seran de 10 a 14 hores.

Sortida nadalenca en bicicleta

ANEBA organitza, el 7 de gener, a les 10.30 hores, una sortida nadalenca en bicicleta a l'aerodrom de Sabadell. Allà es farà un esmorzar comunitari, on cada persona porta el seu esmorzar i per compartir. La sortida també es pot fer caminant.

Concert de Reis

La Coral La Ginesta oferirà un concert a la parròquia de Badia del Vallès, a les 13.15 hores.
Pots consultar totes les activitats en el cartell adjunt.

Activitats de Nadal a Badia

Publicat el 23.12.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^