Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Àrea Metropolitana de Barcelona substituirà l'ascensor de Bètica
L'Àrea Metropolitana de Barcelona substituirà l'ascensor de Bètica
L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) reconeix que l'ascensor del carrer Bètica ha donat molts problemes des de la seva posada en marxa i, aquest matí, en una reunió amb l'Ajuntament de Badia del Vallès, s'ha compromès a la seva substitució total, que es farà en un termini aproximat de 10 mesos.

Així ho ha confirmat el director de Serveis de l'Espai Públic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Albert Gassull, en una reunió amb el tinent d'alcaldessa primer, Rafael Moya; la tinenta d'alcaldessa cinquena, Encarna Rodrigo, i els serveis tècnics, a requeriment de l'Ajuntament.

Gassull ha reconegut que, a banda de les nombroses intervencions que s'han realitzat a l'ascensor, continua fallant, i que la solució definitiva passa per la substitució total de la instal·lació. El representant de l'AMB ha indicat que aquesta substitució es farà en un termini que no serà inferior als 8 mesos i que pot variar, en funció de com avancin els processos de licitació.

Els representants de l'Ajuntament de Badia han insistit en la necessitat de fer la substitució en el termini de temps més breu possible, perquè l'ascensor és una instal·lació fonamental per garantir l'accessibilitat a la ciutat, i han agraït que, després de continus requeriments a l'Àrea Metropolitana de Barcelona per les nombroses incidències detectades, per fi hagi pres la decisió de substituir la instal·lació.

Un cop duta a terme la reunió de treball, els representants de l'AMB i l'Ajuntament de Badia s'han trobat amb els veïns que havien organitzat una concentració de protesta a la plaça Major per explicar-los quina és la situació i com es durà a terme la substitució de l'ascensor.

L'Ajuntament continuarà informant la ciutadania de l'evolució dels treballs per a la substitució de l'ascensor.

Publicat el 25.01.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^