Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El taekwondista Joel Martín, de Badia, coguanyador del Premi Fosbury 2023 al millor esportista de l'any
Joel Martín, coguanyador del premi Fosbury 2023
El taekwondista Joel Martín, de Badia del Vallès, és coguanyador, juntament amb l'atleta Judith Tortosa, del Premi Fosbury al millor esportista de l'any. Aquests premis els atorga la revista esportista Fosbury. Els dos esportistes han estat triats mitjançant un procés participatiu en què s'han rebut més de 115.000 votacions.

Joel Martín és el vigent medallista de bronze europeu de parataekwondo K44 en la categoria -58 kg. Joel Martín Villalobos és molt jove i, després de progressar i destacar en categories inferiors, amb victòries i títols davant esportistes sense discapacitat física, ha fet un salt endavant a l'elit.

El premi el comparteix amb l'atleta Judith Tortosa, de Xàtiva, nom de referència de l'atletisme paralímpic que va aconseguir a París la medalla de bronze als 100 metres llisos en la modalitat T72 per a esportistes amb paràlisi cerebral, i que va batre el rècord d'Espanya d'aquesta disciplina.

La revista Fosbury, una mirada a tot l'altre esport

Fosbury és un projecte que vol informar sobre tots aquells esports que conformen l'imaginari col·lectiu, apreciant el matís, la diferència, els grans protagonistes i totes les petites històries. Pots accedir a la revista en aquest enllaç https://fosbury.cat/

Publicat el 05.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^