Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia se suma a la campanya del Consell Comarcal per a sensibilitzar i informar la ciutadania sobre la situació de sequera i donar consells d'estalvi
Imatge de la campanya
El Consell Comarcal, Badia, així com la resta de municipis del Vallès Occidental inicien una campanya de sensibilització a la ciutadania per seguir fomentant l'estalvi d'aigua, de forma coordinada.

Tots els materials de la campanya es poden descarregar al nou espai web sobre la sequera que es pot trobar al portal del Consell Comarcal del Vallès Occidental:
https://www.consellvallesoccidental.cat/la-sequera-al-valles-occidental/

En aquest espai web també pots consultar el visor de dades que ha elaborat l'Observatori Comarcal per fer seguiment de la situació a la comarca.

Mesures per reduir el consum d'aigua

Des de l'Ajuntament de Badia estem treballant per aplicar més mesures per reduir el consum d'aigua, a més de les ja establertes a nivell general, com el tancament de fonts públiques i la prohibició de regar jardins. En aquest sentit, l'Ajuntament està tallant el subministrament d'aigua a les fonts i a les instal·lacions de reg de jardins comunitaris, seguint les indicacions que s'estan donant per fer front a aquesta situació d'emergència per sequera.

Consells per reduir el consum d'aigua

Publicat el 08.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^