Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia celebra la XV Festa de la Llengua Materna
L'escriptora Laila Karrouch. Fotografia de Guillem Medina

Badia del Vallès celebra la XV edició de la Festa de la Llengua Materna fins al 29 de febrer. La temàtica central d'aquesta edició és la interculturalitat i la identitat plural, i totes les activitats estan projectades per destacar la riquesa intercultural de Badia.

Les activitats han començat amb l'exposició itinerant del Consell Comarcal del Vallès Occidental Viatge a Tatinutropo, que vol combatre prejudicis i rumors sobre la diversitat. Fins al 29 de febrer, estarà a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

La Biblioteca també albergarà, del 19 al 29 de febrer, l'exposició L'arbre de les llengües de Badia, a càrrec dels infants de #Hihaviaunavegada.

El 20 de febrer, el Club de Lectura Fàcil tractarà L'aigua del Rif, a les 16.30 hores, a la Biblioteca.

El 20 i el 21 de febrer, a la Biblioteca, pots venir i escriure al vidre de la Biblioteca una frase en la teva llengua. Fes visible la riquesa cultural de Badia!

El 22 de febrer, a les 18 hores, tindrà lloc a la Biblioteca l'acte central del Dia Internacional de la Llengua Materna, amb la xerrada de l'escriptora Laila Karrouch, autora del llibre Que Al·là em perdoni. Hi haurà llibres a la venda a la Biblioteca.

Els actes de la XV edició de la Festa de la Llengua Materna es tancaran amb l'activitat per a infants d'1 a 5 anys Va de contes: Tres contes al món, a càrrec de Rah-Mon Roma, a la Biblioteca de Badia, a les 18 hores.

Pots consultar totes les activitats en el cartell adjunt.

Cartell de l'activitat

Publicat el 14.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^