Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taller d'arts plàstiques per a infants de 1r a 3r de Primària
Taller d´arts plàstiques per a infants de 1r a 3r de Primària
L'Ajuntament t'ofereix un taller d'arts plàstiques per a infants de 1r, 2n i 3r de Primària, que es farà del 26 de febrer fins al 12 de juny. Els infants poden escollir entre dos dies per fer el taller: dilluns o dimecres, de 17 a 18.30 h. L'activitat es farà a l'edifici de secundària de l'Institut Escola Badia.

El taller és gratuït, ja que s'inclou dins dels Tallers de Suport i Acompanyament Educatiu i diversificats del Pla de Millora d'Oportunitats Educatives PMOE-PROA+, finançada pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació Transformació i Resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU (Component 21 MRR).

En aquest taller, els infants podran posar en pràctica diferents arts plàstiques, a partir de les quals podran desenvolupar la seva creativitat.

El període de sol·licituds d'inscripció està obert fins al dimecres 21 de febrer a les 14 hores, mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament, al tràmit anomenat Taller d'Arts plàstiques, que trobaràs als Tràmits destacats: https://badiadelvalles.sedelectronica.es/

La convocatòria per a l'assignació de places pel taller d'Arts plàstiques està a disposició de les persones interessades al taulell d'anuncis de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Per a qualsevol consulta, les famílies es poden adreçar al servei d'Educació de l'Ajuntament, als telèfons 670 75 65 59 o 93 718 16 62, extensió 3.

Cartell de l'activitat

Publicat el 14.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^