Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taller de circ per a infants de 4t a 6è de Primària
Taller de circ per a infants de 4t a 6è de Primària

L'Ajuntament posa en marxa un taller de circ per a infants que estiguin cursant 4t, 5è i 6è de Primària. El taller es farà al pavelló de l'Escola Nova Badia els divendres, de 17 a 18.30 hores des de l'1 de març fins al 7 de juny. El període de sol·licituds d'inscripció ja està obert, fins al 21 de febrer a les 14 h, mitjançant la Seu electrònica, al tràmit destacat anomenat Taller de circ: https://badiadelvalles.sedelectronica.es/

El taller és gratuït, ja que s'inclou dins dels Tallers de Suport i Acompanyament Educatiu i diversificats del Pla de Millora d'Oportunitats Educatives PMOE-PROA+, finançat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació Transformació i Resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU (Component 21 MRR).

En aquest taller, els infants podran posar en pràctica diferents disciplines de circ, com trapezi, teles, acrobàcies...)

El taller es portarà a terme al pavelló de l'Escola Nova Badia, els divendres, de 17 a 18.30 h.

La convocatòria per a l'assignació de places pel taller de circ està a disposició de les persones interessades al taulell d'anuncis de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Per a qualsevol consulta, les famílies es poden adreçar al servei d'Educació al 670 75 65 59 o 93 718 16 62, extensió 3.

Cartell de l'activitat

Publicat el 15.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^