Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament instal·la 112 noves lluminàries LED per millorar l'enllumenat del municipi
L´Ajuntament instal·la 112 noves lluminàries LED per millorar l´enllumenat del municipi
La Brigada d'Obres de l'Ajuntament està instal·lant 112 noves lluminàries de tecnologia LED per millorar l'enllumenat de Badia. En aquesta fase, s'estan substituint les lluminàries situades al carrer Porto, l'Avinguda de Burgos i la vorera dels números imparells de la zona sud de l'Av. Via de La Plata, fins a l'altura del Complex Esportiu.

Aquest nou enllumenat ofereix una llum més blanca i amb un feix de llum més dirigit, fet que fa més agradable la il·luminació de les zones i disminueix la contaminació lumínica. A més el sistema amb díodes emissors de llum (LED) és molt més eficient que les anteriors tecnologies d'enllumenat públic.

La brigada està instal·lant les capçaleres dels fanals del model Lira, un disseny amb dos braços convexos que suporten la superfície superior en forma de plat on se situa l'equip d'enllumenat. Aquestes capçaleres substitueixen el disseny anterior, amb lluminària de forma esfèrica.

Aquesta actuació segueix el Pla Director de l'Enllumenat de Badia. La previsió de l'Ajuntament es continuar amb la modernització de tot l'enllumenat, així com dels quadres de llum, per garantir un sistema d'enllumenat públic de més qualitat, més eficient i sostenible a tota la ciutat. Continuarem informant de les posteriors fases de millora de l'enllumenat.

Publicat el 20.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^