Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió amb Creu Roja per analitzar els projectes actuals i plantejar de nous
Reunió amb Creu Roja per analitzar els projectes actuals i plantejar de nous
L'Ajuntament es va reunir amb Creu Roja dimecres per analitzar els projectes actuals conjunts i la possibilitat de col·laborar-hi en nous, com l'abordatge de la soledat no volguda en la gent gran i la inserció laboral de persones vulnerables.

A la reunió, presidida per l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i la presidenta del comitè local de Creu Roja a Sabadell, Montserrat Font, van participar, per part de Creu Roja, David Jové, coordinador a Sabadell; Azahara González, responsable de projectes d'inclusió a Badia i Xavier Miralles, responsable de Comunicació i Captació de Fons. Per part de l'Ajuntament, van assistir el tinent d'alcaldessa de l´Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva, Iván Sanz, i la cap de Serveis Socials, Gent Gran, Dependència, Igualtat i Drets Civils, Carol Sánchez.

Entre els temes tractats, el canvi en la gestió del repartiment d'aliments arran les modificacions fixades per la normativa europea, que implica l´ús de targetes moneder en comptes del banc d'aliments. Els representants de l'Ajuntament i de Creu Roja van coincidir en la necessitat de treballar per garantir que aquest nou sistema no suposi cap perjudici per a les persones dependents.

Altres projectes que es van posar en comú són l'abordatge de la soledat no volguda en les persones grans i també l'alfabetització d'aquest col·lectiu. Ajuntament i Creu Roja van acordar que faran noves reunions de treball per concretar i vertebrar aquests projectes. Pel que fa a la inserció laboral, també van proposar endegar accions per millorar l'ocupabilitat.

Creu Roja i Ajuntament van coincidir en el fet que “prioritzar l'atenció a la infància en risc, ampliar l'espectre de les actuacions a la gent gran i millorar l'ocupabilitat per a les persones vulnerables són accions prioritàries a impulsar en Badia”.

Publicat el 23.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^