Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Club Deportivo Badia aconsegueix el 2n premi Joc net i ètica esportiva
El Club Deportivo Badia aconsegueix el 2n premi Joc net i ètica esportiva

La Fundació Catalana de Futbol ha atorgat al Club Deportivo Badia el 2n guardó Joc net i ètica esportiva, dins de la gal·la Premis Solidaris en què reconeix les millors iniciatives i projectes solidaris realitzats a través del futbol i futbol sala com a eina de canvi.

El Club Deportivo Badia ha aconseguit la segona posició en una categoria en què participen més de 4.000 clubs de la Fundació Catalana del Futbol. Van recollir el premi la junta actual del club, liderada pel president, Toni Fernández, acompanyat d'Azahara Hernández, Loli Álvarez i Rosa León. En la fotografia surten acompanyats pel president de la FCG, Joan Soteras, i el delegat de la FCF del Vallès Occidental, Albert Montull.

En la publicació al seu perfil d'Instagram, el Club Deportivo Badia expressa que el premi reflecteix el compromís en “el joc net i l’ètica esportiva com a línia d'actuació primordial del club”.

Des de l'Ajuntament volem felicitar la junta directiva i totes les persones que formen part de l'entitat esportiva per la consecució d'aquest premi que situa al club i a Badia com a referents d'esportivitat i joc net.

Publicat el 27.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^