Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei Local de Català i la Biblioteca Vicente Aleixandre organitzen demà la X Marató de Lectura Popular de Poesia de Badia del Vallès
Imatge de l'activitat

La Marató de Lectura Popular de Poesia començarà a les 10 h, al porxo del Casal Cívic de Badia. El tinent d'alcaldessa d'Acció Comunitària Inclusiva, Iván Sanz, presentarà la celebració i començarà la Marató amb la lectura del poema M'he estimat molt la vida, de Vicent Andrés Estellés, de qui enguany es commemora el centenari del naixement.

A continuació i fins les 13 h, llegiran poesia alumnes de l'Institut Escola La Jota i la Fundació Tallers Catalunya. A la tarda, a les 18 h, continuarà la Marató de Lectura de Poesia, amb la participació dels clubs de lectura de la població, l'alumnat del Servei Local de Català (SLC) i un recital de poesia amb música, a càrrec de l'entitat Poesia a Trenc d'Alba, a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

La Marató de Lectura Popular de Poesia és oberta a tothom que hi vulgui participar, amb les seves poesies o amb les que facilitaran el SLC i la biblioteca.

Des del 2008, la Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO organitza aquesta celebració. Cada any se selecciona un autor i un dels seus poemes, i es tradueix a desenes de llengües. Arreu de Catalunya es fan actes virtuals i presencials. Es tracta d'una celebració inclusiva i participativa, amb la col·laboració de diverses entitats.

Cartell de l'activitat

Publicat el 20.03.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^