Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament i l'Agència de Residus presenten les accions previstes per a la retirada de l'amiant de Badia
×  
Sessió informativa sobre la retirada de l'amiant a Badia Sessió informativa sobre la retirada de l'amiant a Badia
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i el director de l'Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, van presentar, ahir, a la ciutadania de Badia, el procés previst per a la retirada de l'amiant dels blocs d'habitatges de Badia del Vallès en una sessió informativa. L'acte va tenir lloc a l'Auditori Antoni Díaz – El Mago Pop i es va obrir un torn de preguntes per atendre els dubtes de les persones assistents.

En la presentació, l'alcaldessa va explicar que l'Ajuntament adjudicarà un contracte per a la redacció de projecte i direcció de les obres de retirada i gestió de residus d'elements amb amiant. Un cop adjudicat, l'empresa o empreses que el guanyin disposaran de tres mesos per presentar el projecte de com han de ser els treballs de retirada de l'amiant. Llavors, es podrà contractar l'empresa o empreses que faran la retirada de l'amiant. Es preveu que aquest contracte de retirada es podrà adjudicar d'octubre a novembre d'enguany. La retirada començaria desembre de 2024 o gener de 2025, segons les previsions.

Pots veure la filmació de tota la sessió informativa en el vídeo adjunt.

També pots consultar la presentació en el PDF que trobaràs a continuació.

Presentació sessió informativa amiant 18-03-2024

Presentació sessió informativa amiant 18-03-2024

Fitxer: sessioinformativaamiant180324.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 558.44 kB

El web de l'Ajuntament disposa d'un espai específic on hi són totes les notícies sobre el procés de retirada de l'amiant. És a https://www.badiadelvalles.cat/badiaretiralamiant

Publicat el 19.03.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^