Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taller d'arts escèniques per a infants de 4t i 5è de Primària
Taller d'arts escèniques per a infants de 4t i 5è de Primària
L'Ajuntament organitza un taller d'arts escèniques per a infants de 4t i 5è de Primària, que es portarà a terme a l'Institut Escola La Jota i a l'Escola L'Oreneta, del 5 al 20 de juny, de 15.30 a 16.30 hores. El taller és totalment gratuït i cal fer la sol·licitud, a partir de demà, 23 de maig, a la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

Mitjançant el taller podran experimentar diferents tècniques d'expressió amb el cos (dansa i teatre, entre d'altres).

Hi ha dues opcions per fer el taller, cadascuna amb 10 places disponibles:
• Dilluns i dimecres, de 15.30 a 16.30 h, al pavelló de l'Institut Escola La Jota
• Dimarts i dijous, de 15.30 a 16.30 h, al pavelló de l'Escola L'Oreneta

La sol·licitud d'inscripció és obligatòria per a la participació en el procés d'assignació de places. Cal fer-la a la Seu Electrònica de l'Ajuntament, a partir de demà, en el tràmit específic Inscripcions arts escèniques, que trobaràs a la secció Tràmits destacats. Recordem que el fet de fer la sol·licitud d'inscripció no garanteix la plaça.

El període de presentació de sol·licituds d'inscripció serà del dijous 23 de maig a partir de les 10 h fins al dimecres 29 de maig a les 14 h. Si les places no queden omplertes, es podrà realitzar la inscripció fora del termini establert, fins a ser completades la totalitat de les places

El infants que poden participar són els que actualment estan cursant 4t i 5è de Primària.

El taller es gratuït, ja que s'inclou dins dels Tallers de Suport i Acompanyament Educatiu i diversificats del Pla de Millora d'Oportunitats Educatives PMOE-PROA+, finançada pel Ministeri d’ Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació Transformació i Resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU (Component 21 MRR).

Cartell de l'activitat

Publicat el 22.05.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^