Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si tens de 16 a 29 anys, volem conèixer les teves necessitats! Respon l'enquesta per fer la millor Badia per a tu!
Imatge de l'enquesta

Si tens de 16 a 29 anys, digue'ns quines són les teves necessitats! Respon l'enquesta i, d'aquesta manera, podrem fer la millor Badia per a tu! Pots accedir a l'enquesta a l'enllaç https://www.badiadelvalles.cat/enquestajoventut.

El servei de Joventut de l'Ajuntament de Badia del Vallès  està elaborant el Pla Local de Joventut 2024-2028, l'eina de planificació estratègica de les polítiques de joventut al municipi. El Pla analitza la realitat del municipi, detecta necessitats i demandes de la població jove i defineix les línies estratègiques d'actuació per als anys vinents.

Per tal que el Pla s'ajusti al màxim a la realitat del municipi, demanem la col·laboració de totes i tots els joves del municipi d'entre 16 i 29 anys contestant aquesta enquesta que ens permeti incorporar al Pla les necessitats reals dels joves de Badia del Vallès.

Gràcies per la teva col·laboració!

Cartell de l'enquesta

Publicat el 25.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^