Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Estiu Jove amb multitud de propostes a Badia
Estiu Jove amb multitud de propostes a Badia

L'Ajuntament de Badia et proposa un munt d'activitats per a aquest mes de juliol: tallers, activitats esportives, cinema i sortides. Inscriu-t'hi al whatsapp 672 414 386 o al correu electrònic badia.espaijove@badiadelvalles.net. Durant el mes de juliol, l'Espai Jove continuarà obert en el seu horari habitual i també hi haurà el servei d'atenció emocional.

Pots consultar en el cartell totes les activitats previstes, com tallers d'acrobàcia, de cuines del món, teatre, artwork, bijuteria, dansa urbana i màgia, i activitats esportives com pàdel i piscina, jocs de rol i taula i sortides fora de Badia. Mira-t'ho, segur que trobes activitats per a tu!

L'Espai Jove, el punt de trobada per a la joventut de Badia

L'Espai Jove, situat a l'Edifici Annex de l'Auditori Antonio Díaz – El Mago Pop (plaça de les Entitats, s/n), és el punt de trobada per als joves badiencs i badienques, on poden compartir activitats, relacionar-se, divertir-se i aprofitar el temps lliure. El seu horari és, de dilluns a divendres, de 16 a 19 hores.

L'Espai Jové també ofereix un servei d'atenció emocional per a joves d'entre 12 i 29 anys, atès per una psicòloga, les tardes de dilluns a dijous, de 15 a 19 hores.

Informa-te'n al canal d'Instagram @joventutbadia, al telèfon 672 414 386, o al correu electrònic badia.espaijove@badiadelvalles.net.

Cartell de les activitats

Publicat el 28.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^