Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Campanya per tal d'evitar la proliferació de rates

cartell ratesL'Ajuntament de Badia del Vallès ha iniciat una campanya de conscienciació per evitar la proliferació de rates entre la població.

A banda de realitzar mensualment el control integrat de desratització dels edificis públics i de la xarxa de clavegueram, l'Ajuntament ha iniciat aquesta campanya de conscienciació perquè  la ciutadania no llenci deixalles, ni als carrers, ni als jardins comunitaris i els mantinguin nets.

Les rates són portadores d'un gran nombre d'organismes infecciosos, els quals, si es transmeten a l'home o als animals de companyia, poden causar diverses malalties com per exemple: la pesta, el tifus, la triquinosi, l'hantavirus, la leishmaniosi, la toxoplasmosi, etc.

A més, cal tenir en compte la seva capacitat per contaminar els aliments, el medi ambient i els danys materials que poden ocasionar.

Per prevenir l'aparició de plagues de rates cal no llençar residus orgànics als desguassos, ni als vàters. S'ha d'intentar gestionar correctament els residus generats i dipositar-los en bosses tancades dins els contenidors de recollida, vigilant que quedin també tancats.

Cal modificar l'entorn i limitar l'accés als recursos mitjançant l'adopció de conductes i hàbits que previnguin l'aparició de la plaga. També és necessari millorar i mantenir els edificis per evitar que hi puguin tenir accés. En aquest sentit, es poden col·locar reixetes o rivets a les entrades i tapar forats.

Triptic campanya rates

Triptic campanya rates

Fitxer: Triptic_campanya_rates.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.34 MB

Publicat el 24.07.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
^