Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alumnat del Programa de Formació i Inserció d'Auxiliar de Comerç i Atenció al públic participa en un Seminari d'Emprenedoria Social

Seminaris emprenedoria per a PFI Auxiliar de Comerç i Atenció al PúblicEls passats dies 2, 4 i 5 de març, es van impartir uns Seminaris sobre Emprenedoria Social dirigits a l'alumnat del Programa de Formació i Inserció del perfil d'Auxiliar de Comerç i Atenció al públic.

Els seminaris van ser desenvolupats per professional expert del COPEVO (Consorci per l'ocupació i la promoció econòmica del Vallès Occidental) en el marc del Conveni que té amb l'Ajuntament de Badia del Vallès per fomentar l'emprenedoria.

Els seminaris sobre Emprenedoria han de servir per donar als joves una visió del valor de l'emprenedoria com una actitud important, tant pel seu desenvolupament personal com professional, i per adquirir eines que els ajudin a millorar aquesta actitud. Aquest seminari també serveix per donar un marc de treball al Projecte Integrat i per impulsar el seu desenvolupament, que és una activitat que aplica de manera global diverses competències relacionades amb el perfil d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic desenvolupades al llarg del curs així com les competències emprenedores.

Publicat el 06.03.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons
×  
L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant
×  
Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs
×  
Si m'estimes, no m'alimentis Si m'estimes, no m'alimentis
^