Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Eva Menor nova alcaldessa de Badia del Vallès
pleno extraordinario toma de posesión Eva Menor. Eva y J.L Jimeno con bara de mando

El passat dissabte 21 de març, va tenir lloc un multitudinari Ple extraordinari, per tal d'escollir a la que avui és la nova alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor.

Després de les votacions celebrades a la Sala de plens de l'Ajuntament de Badia, l'alcalde accidental Juan Antonio Lancho va fer el lliurament de la vara i així la nova edil va ocupar la cadira presidencial. 

pleno extraordinario toma de posesión Eva Menor. Entrega bara de mando.

Eva menor va agrair la presència dels assistents, entre els quals es trobaven la Sra. Montse Capdevila, diputada al Parlament de Catalunya i Teresa Padrós, diputada a la Diputació de Barcelona, Antoni Rebolleda, president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ana del Frago, alcaldessa de Barberà del Vallès, Juan Parralejo, alcalde de Ripollet, Joan Manau, i Paco Bustos, secretari d'organització i primer secretari de la Federació del Vallès Occidental Sud del PSC respectivament, entre d'altres, i José Luis Jimeno, el que durant 10 anys i fins fa pocs dies ha estat l'alcalde de Badia del Vallès.
Menor va excusar la presència de l'alcalde de Sabadell i president de la federació de Municipis, Manuel Bustos, ja que “tenia deures amb la seva ciutat” i va continuar agraint la presència de tots els regidors, regidores, familiars, amics, amigues, veïns i veïnes de Badia del Vallès.

Compromís amb la ciutadania

Amb l'emoció als ulls, la nova alcaldessa va dedicar unes paraules d'agraïment al que fins ara ha estat l'alcalde de Badia del Vallès, José Luis Jimeno, així com als seus companys “per la confiança dipositada per desenvolupar aquesta responsabilitat al capdavant de l'alcaldia”. Menor va recordar “el compromís amb la ciutadania” i va dedicar unes paraules a les accions que es duran a terme per tal de pal·liar els efectes de la crisis “incrementant les ajudes socials destinades als col·lectius més necessitats, reforçant els serveis en l´àrea del benestar social i de l'ocupació”. La nova alcaldessa va destacar “continuaré treballant per tal de que la prioritat de l'ajuntament continuï essent les polítiques socials de recolzament a l'educació, a la igualtat, a les famílies, a la promoció de l'esport i la cultura, a la joventut, i al món associatiu, en definitiva aconseguir que Badia del Vallès sigui la ciutat en la que tots i totes ens sentim orgullosos de viure-hi” .

A més Eva Menor va fer referència al fet “d'incorporar una perspectiva femenina a la forma de fer política” i “poder conciliar la vida laboral i política amb la familiar” amb la complicitat i compromís dels homes “que han de creure en la igualtat real d'oportunitats”. pleno extraordinario toma de posesión Eva Menor. Vista general .Per finalitzar i amb la veu trencada per l'emoció, l'alcaldessa va agrair especialment el recolzament de la seva família, amics, companys del PSC i per la confiança d'en José Luis Jimeno. “És per a mi un honor poder representar des d'aquest moment a la nostra ciutat i a la nostra ciutadania al capdavant d'aquest Ajuntament. No dubteu que aquest compromís que ara agafo amb vosaltres marcarà el meu tarannà en la forma de fer política. Moltes gràcies a tots i a totes” va apuntar.

Publicat el 21.03.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^