Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La 5a Nit de l'esport homenatja els esportistes i clubs badiencs

Tots els premiats i nominats. FOTO: ClubFotoBadiaMonologuista Karen Gutierrez. FOTO: ClubFotoBadiaDivendres passat, 27 de novembre, es va celebrar la 5a edició de la Nit de l'Esport badienc, una cita ja tradicional del calendari esportiu de la nostra ciutat que va omplir les butaques de l'Auditori Municipal.

L'acte va comptar amb la presència de diferents autoritats, encapçalades per l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, el regidor d'Esports, Josep Martínez, i el seu homòleg a l'Ajuntament de Barberà del Vallès, Francisco Blanco, als quals van acompanyar la pràctica totalitat de regidors i regidores dels diferents grups Equip Gimnástica rítmica de Badia. FOTO: ClubFotoBadiamunicipals presents al ple de l'Ajuntament de Badia. També van assistir els nominats i les nominades als premis d'aquesta edició, amb un convidat especial, al qual es va retre un càlid homenatge: l'exfutbolista i entrenador Anty Garcia, que va passar per les files tant del CD Badia com del FC Barcelona i que actualment s'enfronta a una malaltia degenerativa, l'ELA. Després de ser presentat pel regidor d'Esports, l'Anty Garcia va prendre la paraula en el que va esdevenir el moment més emotiu de la gala.

L'acte, a més, va comptar amb dues actuacions: la de la monologuista Karen Gutiérrez, que va aportar una pinzellada d'humor a l'acte, i la de les petites gimnastes de Badia, que van fer una treballada exhibició de les seves habilitats en la pràctica de la gimnàstica rítmica. La gala va ser conduïda de manera àgil i solvent per Carles Ventura, que ja s'ha fet càrrec de la seva conducció en altres edicions.  

Els premiats en les diferents categories van ser:

Menció especial
Manolo González (Club Judo Badia)

Millor entrenador
Guanyador: Héctor González
Finalista: Jorge Córdoba

Superació personal amb diversitat funcional
Marian Polo

Millor entitat
Guanyador: Club Judo Badia
Finalista: CD Badia

Millor promesa esportiva
Guanyador: Jorge Gallego
Finalista: Víctor de Pablo

Millor esportista màster
Alicia Alonso

Millor equip
Guanyador: Benjamí A masculí CD Badia
Segon classificat: Premini CB Nou Badia
Tercer classificat: Equip Kyus Judo Badia

Millor esportista individual
Guanyador: Javier Villanueva
Segon classificat: Marc Fortuny
Tercer classificat: Luis Grima
Finalista: Levi Pardo

Premi entitats Club judo Badia. FOTO ClubFotoBadiaPremi entitats Club Natació Badia. FOTO ClubFotoBadiaPremi entitats Club Triatló Badia. FOTO ClubFotoBadiaPremi entitats Unió Petanca Badia. FOTO ClubFotoBadiaPremi entitats Club Esportiu Badia. FOTO ClubFotoBadiaPremi entitats Club Veterans Troya. FOTO ClubFotoBadiaPremi mollor esportista master. FOTO: ClubFotoBadia

Anty Garcia amb l'Alcaldessa i el Regidor d'esports. FOTO ClubFotoBadiaActuació rítmica Badia. FOTO: ClubFotoBadiaMenció especial a Manolo Gonzaléz. FOTO: ClubFotoBadiaPremi millor entrenador. FOTO: ClubFotoBadiaMenció a la superació personal amb diversitat funcional. FOTO: ClubFotoBadia Premi millor entitat esportiva. FOTO: ClubFotoBadiaPremi millor promesa esportiva. FOTO: ClubFotoBadiaPremi millor equip. FOTO ClubFotoBadiaMillor esportista individual. FOTO ClubFotoBadia

Publicat el 02.12.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^